Team

Ons team bestaat uit een clusterdirecteur, een locatiedirecteur, een bovenbouwcoördinator, een onderbouwcoördinator, een intern begeleider, een administratieve kracht en de groepsleerkrachten.

Elke klas heeft één of twee leerkrachten. De leerlingen hebben het meest contact met hun juf of meester. Zij verzorgen de meeste lessen en dragen zorg voor alles wat de groep aangaat. Om een goed beeld te vormen van de kinderen en hun ontwikkeling, krijgen leerlingen over het algemeen elk schooljaar een andere leerkracht. Bij de kleuters wisselt een kind van leerkracht na in ieder geval één jaar. In een uitzonderlijk geval zal de leerling bij dezelfde leerkracht blijven.

Locatiedirecteur

Tamara Blijdestein

t.blijdestein@veluwseonderwijsgroep.nl

Clusterdirecteur