Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8!

Groep 8 is net klaar met de eind-Cito’s. ‘Ik vond de eind cito best goed gaan en fijn dat de leerlingen van andere klassen rekening met ons hielden’ (Dit zei Tess  uit groep 8). In de laatste maanden ga je met de klas een paar dagen op eindkamp, daar heb je heel veel plezier met je klas. Je moet in groepjes naar het kamp toe fietsen. Ook ga je in groep 8 met je klas naar het Anne Frank Huis. Je gaat dan met een paar ouders en de leraar met de trein naar Amsterdam. En dan krijg je een rondleiding door het Anne Frank Huis.
Groep 8 gaat met de andere leerlingen van de school volgende week op schoolreisje. De klassen gaan in verschillende bussen naar het pretpark. Sommige groepen worden nog in kleine groepjes verdeeld, maar wij mogen zelf met een maatje door het park lopen.

Twee weken geleden hadden we  Koningspelen, toen gingen de leerlingen naar de Stayokay. Daar hebben we allemaal leuke en gezellige spelletjes gedaan.  Daarna gingen groep 7 & 8 eten op de speelweide. De andere groepen gingen weer terug naar school. Groep 1 en 2 waren al de hele dag op school leuke spelletjes aan het doen.

Groetjes Kiara, Evelien, Lois en Tess

 

 

Anne Frank School

Regentesselaan 34
7316 AG Apeldoorn

telefoon:
055-5211746

e-mail:
directie@annefrankschoolapeldoorn.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep