MAM’s kinderopvang

Samen met MAM’s
MAM’s Kinderopvang biedt kinderopvang aan die aansluit bij de opvoeding. Tegelijkertijd is het een uitbreiding van de bestaande leefwereld van het kind. Dagelijks biedt MAM’s een warme, passende speelomgeving voor kinderen waarin ze met liefde en vakkennis worden begeleid. MAM’s en de Anne Frankschool hebben afspraken gemaakt om samen te werken zodat een sluitend netwerk ontstaat rondom kinderen, wat maakt dat er een natuurlijke overgang is van het MAM’s Kinderdagverblijf naar de Anne Frankschool en naar de MAM’s BSO na schooltijd.

Voor- en buitenschoolse opvang (vso en bso)
De voor- en naschoolse opvang van onze school wordt georganiseerd door MAM’s. Het huiselijk ingerichte kinderdagverblijf en de uitdagende buitenschoolse opvang bevinden zich aan de Canadalaan 11, op loopafstand van de Anne Frank.

Inschrijven bij MAM’s
Bij MAM’s zijn alle kinderen welkom. Inschrijven kan het beste via de website en hier zijn geen administratiekosten aan verbonden. Op de website staan de vestigingen die MAM’s heeft. Ga naar de vestiging waar u uw kind wilt aanmelden. Hier vindt u de button ‘inschrijven’. Als u hierop klikt, verschijnt het inschrijfformulier van uw vestiging. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en klik op de button ‘verzenden’. De inschrijving wordt nu verzonden en u zult auto-reply in uw mailbox ontvangen. Vervolgens neemt MAM’s contact met u op voor het maken van een afspraak. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mam’s Canadalaan 055 – 522 50 85
E-mail: canadalaan@mamskinderopvang.nl

Anne Frank School

Regentesselaan 34
7316 AG Apeldoorn

telefoon:
055-5211746

e-mail:
g.regeling@veluwseonderwijsgroep.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep